KM Bygg AS | Næringsbygg | Offentlige bygg | Landbruksbygg | Leiligheter | Eneboliger

69 22 40 40
Man - fre 8:00 - 16:00
firmapost@km.no
Grenseveien 11, 1890 Rakkestad
Om oss

Kvalitet og solid
erfaring!

Kopperud Murtnes Bygg AS, eller ”KM-Bygg”, er en mellomstor entreprenørbedrift innen betong-, mur- og tømrerarbeid.

Firmaet ble i 1991 etablert som et aksjeselskap av Per Murtnes og Petter Kopperud, etter at de i mange år drev hver for seg.

Oppdrag og primærmarked

Vi tar på oss alle typer oppdrag – alt fra større totalentrepriser til mindre oppdrag for privatpersoner. Vi retter oss i hovedsak mot stat, kommune, industri og næring. Vårt primærmarked er Østfold og Akershus.
Vi har gjennom årene fått en bred erfaring både fra nybygg, ombygging og rehabilitering av skoler, institusjoner, næringsbygg og boliger.
I tillegg til tradisjonelle byggeoppdrag, har vi både evne og lyst til å utføre spesialoppdrag, som eksempler kan vi nevne Tusenfryd og TV2’s VM-scene under Fotball-VM 2010.
Vi har knyttet til oss kvalitetsbevisste kunder og dyktige fagfolk med høy kompetanse. Pr. i dag er vi 26 ansatte, hvorav 2 skal ta fagprøve i disse dager.
I tillegg til egne ansatte, har vi et bredt kontaktnett av seriøse samarbeidspartnere og underleverandører.

KM Bygg

Etter flere års samarbeid ble Kopperud Murtnes Bygg AS ble etablert som et aksjeselskap i 1991 av Per Murtnes og Petter Kopperud. Bedriften er en mellomstor entreprenørbedrift med fagarbeidere innenfor betong, tømmer og grunnarbeider.

Vi har gjennom mange år bygget oss opp med variert erfaring innenfor bransjen og har tatt på oss alle typer oppdrag. Vi har derfor fått bred erfaring innenfor nybygg, ombygging og rehabilitering av skoler, institusjoner, næringsbygg og boliger. De siste årene har vi hatt større leilighetskompleks, gjerne også kombinert med næring.

Kopperud Murtnes Bygg AS består pr, i dag av 29 fast ansatte. 7 stk i administrasjon med varierte oppgaver og 22 stk fagarbeidere med høy kompetanse.

Vi gjennomfører også arbeider utenfor det tradisjonelle byggeoppdraget. Eksempelvis kan vi nevne Tusenfryd hvor vi har hatt mange forskjellig type oppdrag, som f.eks. Speed-Monster.

Vi har knyttet til oss mange kvalitetsbevisste kunder og har dannet oss et stort nettverk og et godt rykte i lokalmarkedet. Dette ønsker vi å opprettholde. Vi har også et bredt kontaktnett av seriøse samarbeidspartnere og underentreprenører i tillegg til en del faste leverandører. Satsningsområde er Østfold/Akershus med konsentrasjon av steder langs E18 fra Vinterbro til Ørje

KM eiendom

Kopperud og Murtnes Eiendom AS ble etablert i 1998 for å bevare den eiendomsmassen som konsernet hadde bygget seg opp gjennom Kopperud Murtnes Bygg. Etter dette har vi bygget et lagerlokale med tilhørende kontorer, vi har leiligheter som vi leier ut i Rakkestad og 2 utleieleiligheter på Beitostølen. Vi har de siste årene hatt noen egne prosjekter i forhold til utvikling og salg av eiendom/næring. Dette ønsker vi nå å jobbe videre med å utvikle. Kopperud og Murtnes Eiendom AS består i dag av en daglig leder og en prosjektleder. Begge i 50% stilling. Selskapet tar sikte på å kjøpe og utvikle egne prosjekter som skal gjennomføres av Kopperud Murtnes Bygg AS. Dette for at selskapene skal spille på hverandres kompetanse og omdømme. Visjon: Være en deltakende aktør for utvikling og salg av eiendom og hvor kundene føler at de får det lille ekstra som gjør det attraktivt å bo. Strategi: Selskapet tar sikt på å kjøpe og utvikle egne prosjekter som skal gjennomføres av Kopperud Murtnes Bygg AS. Dette for at selskapene skal spille på hverandres kompetanse og omdømme.